tgif

TGIF! TGIF!

TGIF! Ik ben een van die dutskes die vandaag moet werken. Gelukkig is er niet te veel volk hier, en ook niet teveel controle, dus dan kan ik hier op’t gemakske doen en nog eens een blogpostje schrijven, hehehe… En ach, op een dag als vandaag verlof hebben, is eigenlijk stom. Iedereen heeft verlof, dus eender waar ge naar toe gaat loopt het vol met kinders en ouders en wat al. Dan ga ik liever werken. Beetje pech wel dat het toch wel goed weer is.

Anyway, vrijdag, ondanks de verlofdag deze week wel hoog nodig. Het is heel druk tegenwoordig. En ik ben wel een beetje moe en meestal eindigt dat dan in tammen op de zetel, maar ik denk dat ik vanavond wel mijn kot nog eens uitkom. Ik woon in Balen, en dat is nu niet meteen het middelpunt van de wereld, haha. Als ik uitga, ga ik meestal naar Antwerpen. Opties genoeg daar: Café Local, Noxx, Café d’Anvers, … Terraskes doen daar is natuurlijk ook tof maar daar gaat het nog wat te koud voor zijn denk ik. Straks eens horen wat de maten gaan doen.

Wel leuk dat er bij ons nooit zo hard op voorhand over zo’n dingen moet worden nagedacht. Allemaal ready to go, wijlie. Maar ja, wij zijn dan ook allemaal nog vrijgezel… Niet dat het niet zou mogen hoor… Maar ge moet ze tegenkomen he! Knappe dames mogen zich altijd aanmelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *