Rappers in de Sneeuw aan het zien iemand?

RTL5 stelt nooit teleur! Dé sensatiezender van Nederland heeft ook dit keer weer een nieuwe serie. Ze lijken een stapje weg te zetten van hun écht rariteitenkabinet door dit keer ook een hoger doel op te nemen. Welk programma? Rappers in de Sneeuw. Let op, het is lang niet zo goed als Holland in the Hood, want dat volgde werkelijk een paar nitwits. Dat was echt uitlachtelevisie. In RIDS worden jonge rappers gevolgd die in Nederland werkelijk al wel iet of wat naam gemaakt hebben. Ze trekken naar Canada en zien daar hoe vele bossen worden gekapt voor oliewinning.

Een hoger doel? Yes, want naast het feit dat het natuurlijk wel erg is dat er zoveel natuur wordt vernietigd, is Greenpeace de grote initiatiefnemer van het hele project, zo blijkt. Je kan tijdens het programma een sms sturen die dan Greenpeace steunt, en uiteindelijk zullen de rappers hun kwaliteiten samenleggen om samen een nummer voor het goede doel te maken. De opbrengst gaat dan naar het redden van die bossen, of naar Greenpeace, ik weet het niet.

Figuren natuurlijk, die kerels. Niet zo hard figuren als die in HITH, maar toch. Maar goed, dit doel is toch iets serieuzer dan de beste van de slechtsten kiezen en die dan een platencontract aanbieden. Het is op zich wel erg… maar we hebben natuurlijk wel olie nodig, denk ik dan. Of we zouden kaboutertjes moeten vinden die hard genoeg trappen om voor energie te zorgen, hahaha! Yeah ik weet er eigenlijk ook niets van. Lol.

Lachen alleszins met die homeyzzzz!! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *