How I became the Prince of a town called Bel Air

Tijd voor nog eens wat goud uit de jaren 90: The Fresh Prince of Bel Air. Dat blijft nu toch goed, gelijk hoeveel keer ze dat uitzenden he! The Fresh Prince is een komische reeks met Will Smith. Voor de mensen die het nog niet hebben gezien: jullie hebben op Mars geleefd de afgelopen jaren? Anywayz, het gaat dus over een jonge knul die door zijn ma naar zijn oom en tante in het fancy Bel Air wordt gestuurd omdat ze vindt dat Philadelphia te onveilig is voor haar opgroeiende zoon. De reeks is gebaseerd op cultuurverschillen voornamelijk tussen de vooraanstaande mensen waar snotneus Will Smith tussen terecht komt.

Schitterend hoe Will Smith die rol neerzet. Wat een held is die kerel toch. Wie zingt er momenteel niet nog altijd mee met toppers als Gettin’ Jiggy Wit It of Men in Black? Geef het maar toe. En behalve wat onnozel doen in die komische serie kan die kerel best nog wel wat acteren ook hoor. Men in Black vond ik persoonlijk niet zo’n succes omdat ik het maar een onnozel verhaal vond, maar in Enemy of the State, Independence Day of Hancock kon hij mij wel bekoren. Maar het moeten niet altijd actiefilms zijn. In The Pursuit of Happyness of Ali zet hij ook zeer sterke rollen neer.

Het internet staat vol leuke filmpjes van The Fresh Prince of Bel Air, dus hier hebben jullie er eentje. En anders even wachten tot VIER de herhaling opnieuw inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *