goed nieuws slecht nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws…

Mijn gebeden zijn verhoord! De zon is er, al een hele week! En dat komt juist goed uit, want niet alleen was ik toe aan beter weer, ook ben ik sinds vorige week mijn job kwijt… Shit zeg. Nu wist ik van in het begin wel dat het maar een vervangingscontract zou zijn maar ik zat daar intussen al een half jaar en ze waren toch wel vrij tevreden denk ik. Allez, ik heb alleszins toch nooit klachten gehad. Maar er was geen budget om mij te behouden, en ook niet echt een postje vrij op een andere dienst ofzo waar ik zou kunnen passen.

Echt wel een dikke tegenvaller want ik zat daar eigenlijk wel graag. Na een half jaar leer je toch al wel de collega’s wat kennen en je voelt je toch al wel een beetje thuis. En financieel gezien is dit ook wel een dikke tegenvaller: ik was vorige keer hier op de blog nog aan’t zeggen dat ik graag wegga en dat ik eigenlijk al een beetje krap bij kas zit. Juist gaan alleen wonen en ja de huur loopt door he… Ik kan nu gelukkig wel gaan doppen, maar da’s tegen mijn principes. Ik ben nogal een lui persoon van aard (het weten is al een stap in de goeie richting he mensen) en ik ben bang dat als ik te lang blijf stempelen dat alleen nog maar erger gaat worden.

Enfin we zullen wel zien. Moesten er lezers zijn bij wie ze op’t werk nog een goeie administratieve hulp zoeken, let me know! Ik kan kei goed met de computer werken (ah ja, zie mijn magnifieke blog ) en ik leer snel bij.

Merci’kes!

Ben ook wel aan’t overwegen om een extra opleiding te volgen bij VDAB bvb… Iemand daar ervaring mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *