Django Unchained

Dit weekend naar de cinema geweest, de zondag. Allez, we zijn naar daar gegleden! Het had de hele zondag gesneeuwd, dus de banen lagen er niet zo tof bij. Ik vond het alleszins niet aangenaam om over de Ring te rijden… Die rechtse rijstrook was een schaatspiste… En zo heb ik dan meteen het nadeel ondervonden van online tickets kopen… Ik had de mijne vrijdag al besteld dus ik moest wel gaan. Je kan ze wel omruilen maar dan alleen bij Kinepolis op de dag zelf, daar ben je bij dat weer natuurlijk ook niets mee… Allez, misschien moet ik maar eens naar de Frank of Sabine luisteren, dan had ik het misschien ook al geweten.

Anyway, ik ben eigenlijk wel blij dat ik ben geweest, want Django Unchained is een zalige film! De laatste nieuwe van Tarantino is wederom een zalig stukje film, amaai! Lachen en toch spannend, tegelijk! De film is eigenlijk een western, en die moderne The Good, The Bad & The Ugly vibe is echt goed te voelen. Ook de acteerprestaties zijn fantastisch. Jamie Foxx is een held. Ik vond hem natuurlijk al geweldig als muzikant. Zalige R&B en over het algemeen ook nog wel deftige collabs. En Leonardo DiCaprio is zijn seutenrolletje uit Titanic ook al lang ontgroeid. Die gast staat er ook echt wel.

Soit, zeker gaan kijken, als je tenminste een stevige maag hebt. Het bloed vliegt stevig in het rond en grof taalgebruik wordt niet geschuwd.

Ik laat jullie met een topschijfje van Foxx – enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *